Koji su izazovi za nastavnike?

Nastavnici se suočavaju sa brojnim izazovima dok pokušavaju da usvoje i primjene naprednije forme učenja.

Potpuni + Personaliziran Pristup = Smisleni Ishodi

Mi u HP-u, razumijemo da se studenti uključe i uspiju kada je njihovo obrazovanje (koje bi trebalo da je jedinstveno poput njih) fleksibilno i personalizirano njihovim individualnim potrebama učenja. Naša obrazovna rješenja nude učenicima svuda, u svakom vremenu pristup sadržaju, nastavnim planovima i programima, i saradnju koja im je potrebna kako bi im omogućili istinito učenje i pružili smisleni ishodi učenja.

Budite uvijek povezani

Učenici danas žive u potpuno povezanom svijetu, tako naučite ih na potpuno povezani način.

Potpun Pristup

Učenicima dati potpun pristup novim generacijama sadržaja, nastavnim planovima i programima i resursima za učenje.

Individualiziran Pristup

Ne postoje dva ista učenika, pa zašto ih učiti kao da jesu?

Iskustvo Podučavanja

Personalizirati sadržaj da zadovolji individualne potrebe, pomažući učenicima da razvijaju kognitivne sposobnosti višeg nivoa.

Alati Za Nastavnike

Nastavnici mogu napraviti duboku, pozitivnu razliku u životima svojih učenika ", a sada imaju alate da znaju tačno koliko.

Detaljna Statistika

Analizirati postignuća učenika za stvaranje indikatora koji vam mogu pokazati kako će se obrazovne investicije isplatiti ovog polugodišta i u budućnosti.

HP Edukacijsko izdanje

HP je prikupio odgovore od nekoliko hiljada nastavnika, učenika i školskih administratora da kreira Edukacijsko izdanje ("EE"). Svako HP Edukacijsko izdanje je dizajnirano i izgrađeno za mobilno - kombinovano okruženja za učenje, kako bi se omogućilo učenicima da bilo kada, bilo gdje izraze svoju kreativnost, suradnju i kritičko razmišljanje. Da bi razred bio "EE" certifikovan uređaji treba da ispune zahtjevna i rigorozna testiranja u četiri ključna područja: pojačano kučište, dugo trajanje baterije; premium 2x2 wireless1 dostupan i ugrađene alate za nastavu i učenje.

  • Uređaji su zaštićeni od virusa i malware napada
  • Učenje sa najboljim uređajima
  • Alati i upute za nastavnike
Škole koje ispunjavaju uslove mogu dobiti besplatno Office 365 Education A2 direktno od Microsofta. Molimo kontaktirajte lokalnog Microsoft distributera za više detalja.

HP EE

Napravljen za škole. Dizajniran za učenje.

Čvrst dizajn za učionice

Svaka EE laptop je prošao MIL-STD 810 testiranje izdržljivosti, a svaki EE Tablet je postigao ocjene IP-52 za prašinu i vlagu.

Dugotrajna baterija

Moderno učenje se dogođa bilo kada, bilo gdje. Učenički uređaji sada trebaju trajati duže od standardnog školskog dana. Sve Edukacija izdanja zadovoljavaju stroge uslove trajanja baterije kako bi se omogućilo više učenja, suradnje i kreativnosti.

Premium 2x2 802.11 ac Wireless

Napredna antena sa najnovijim 802.11ac tehnologijama dostupnosti pomaže učenicima da budu uvijek povezani.

Jedinstven način učenja

Na našem Windows 10 Obrazovnom izdanju, HP škola Pack 2.0 omogućuje nastavu naredne generacije. Uz HP Manager4 i HP Adaptive učenje, nastavnici mogu obezbjediti instrukcije u stvarnom vremenu i osigurati da svi studenti dobiju jednake šanse za uspjeh, bez obzira na njihov stil učenja.